Kyllä se tämä perjantai tuntuu aina vaan yhtä mukavalta, ihan vaikka on näin sairaslomalla. Koko eilinen päivä meni siivotessa ja luututessa...vasemmalla kädellä. Pari valkohäntäpeuraa huomasin tuolla pellolla ja onneksi huomasin...ettei tullut sen suurempia takaa-ajoja :) Oikeasti luulisi että asutaan ihan jossain hevon kuusessa....no ei asuta vaan vajaa kilometri on "isolle" tielle :)

Tänään olen touhuillut koko päivän...vasurilla :) Hyvää ruokaa saanut aikaiseksi jne. Ilmat on olleet niin paskat kuin vaan voi olla. Ulkona sytyttelin lyhtyihin tulia alkuillasta ja niin kova myrsky oli että en tahtonut saada kynttilöitä syttymään ollenkaan.

Koiria on nyt madotettu oikein olan takaa....ja paskoja pihasta ja tarhasta siivottu oikein elämän kyllyydestä :) Tykkään että silloin kun koirat saa madotuksen niin myökin paskat siivotaan pois, niin tuoreet kuin vanhatkin. Olen vedättänyt tätä syysmadotusta odotellen maan jäätymistä.....ei tunnu maa  jäätyvän joten madotus kehiin.

Aamusta lähdetään Riinen kanssa Helsinkiin näytille...huonollla pesulla, trimmillä ja harjauksella, ei vaan voi yksikätisenä kaikkeen ryhtyä :( Toivotaan että noutaja saapuu ajoissa....Riinen kasvattitäti joutuu prinsessan ehostamaan ;)

Jotain piristystä hain tänään mutta ei sitten mitään kivaa kukkaa tms löytynyt kun ei halua vielä joulukukkiiin seota :)

Sunnuntaina on ensimmäinen adventti .