Tänään laitoin pelargonian siemenet multaan, nyt sitten vaan odotellaan tuleeko niistä mitään . Löysin kaapista vanhojakin siemeniä, kehäkukkaa ja salaattia , meinaan kyllä nekin laittaa multaan ja katsoa tuleeko niistä mitään vaikka parhaat päivät on olleet jo :) Paljonhan tuolla kaupoissa alkaa olemaan jo siemeniä tarjolla, kaikkea ihanaa. Itse meinasin että en nyt muuta tänä keväänä laita kun pelargoniat. Myöhemmin keväästä laitan Gladiolukset kasvamaan ja siinä se sitten saakin olla. Kasvihuoneeseen haen taas valmiit taimet joskus sitten toukokuulla. Katsotaan nyt maltanko pitää näpit irti noista kaikiksta kauniista kukkien siemenistä :)

Pelargoniat alkuvaiheessa.


Lunta tuli viimeyönä taas muutama sentti lisää. Päivällä jossain vaiheessa satuin katsomaan pihalle ja kuinka ollakkaan, Veeti se siellä juoksenteli valtoimenaan, oli siis tullut tarhasta aidan yli pois. Pikapikaa kyhäsin kompostikehikon palasesta esteen tuohon paikkaa mistä se on yli tullut. Lämpimiä ja aurinkoisia päiviä siis odotellessa.


En tiedä voiko tuo oluthiiva vaikuttaa niin nopeasti kun tänään huomasin että eipä olekkaan nyt kasoja tarhasta vedelty huiviin....eilen vasta tuon oluthiivan aloitin, tosin ovat kyllä nyt saaneet ananasta ja banaaniakin ruokiensa seassa....pääasia nyt todellakin olisi että antavat noiden kasojen olla rauhassa. Ilmoitin itseni tänään huhtikuussa olevalle barf-luennolle, saa nyt nähdä mahdunko mukaan. Barffaus onkin loppujen lopulta ihan helppoa vaikka alussa pelkäsinkin että osaanko noille kaiken tarpeellisen antaa. Aikuisen koiran kanssa se ei kuitenkaan ole niin tarkkaa, pennut ja kasvavat onkin sitten asia erikseen.....