Olisihan se jo liikaa ollutkin että olisi käsi parantunut kerralla ja hyvin. Mitään ongelmia ei ole ollut leikkauksen jälkeen, ei särkyjä tms. niin nyt sitten piti tuon haavan aueta. Päivällä lähdin käymään kaupassa ja ajattelin että poikkeanpa samalla reissulla terveyskeskuksessa näyttämässä haavaa hoitajalle. Onneksi sattuikin "haavahoitaja" olemaan paikalla ja minuthan napattiin heti huoneeseen operoitavaksi. Hoitaja ei kyllä tykännyt pätkääkään A) siitä miten leikkaushaava oli tehty ja B) miten haava oli ommeltu. Sanoi nähneensä näitä hermopinneleikkaushaavoja satamäärin eikä tätä näin olisi kuulemma pitänyt lääkärin tehdä.......No myöhäistä tässä vaiheessa, hoitaja poisti leikkausarven ympäriltä kaiken kuolleen ihon ja taikoi haavasta todella siistin ja kauniin näköisen. Tosin kun haava on auki niin sidettä on pidettävä suojana päällä nyt niin kauan kunnes haava alkaa kunnolla parantua.

Viimeisetkin joululahjat on nyt hankittuna joten joulu saa siis tulla, lunta ja pikkupakkastakin on tänne luvattu loppuviikosta. Sitä odotellessa, olisipa kyllä aivan ihanaa jos lumi oikeasti tulisikin. Loppuisi tämä ainainen siivoaminen, luuttuaminen ja koirien pesu. Tänään vaihteeksi muuten onkin ollut aivan mahtava aurinkoinen päivä.

Riinen sain aamupäivällä jotenkuten trimmattua ja kaveri lupasi sen aamulla harjata ennen kehään menoa. Saapi nähdä rankaiseeko huominen tuomari kirsun pigmenttipuutoksesta sekä "avoimesta" purennasta. No sehän nähdään sitten aamulla. Aamulla olisi lähtö klo 7.00 joten herätys onkin sitten jo hyvissä ajoin. Kohta siis suihkuun ja ajoissa pehkuihin.