Maanantai se taas koitti ja paluu pilvistä maanpinnalle on tapahtunut. Aivan puhki olen ollut koko päivän ja reidet on eilisestä kyykkimisestä niin kipeät ettei voi rappusia alaspäin kävellä :)

Töistä tultua painuin samantien ulos siivoamaan viimeisiä kukkapenkkeja talvikuntoon, eilinen näyttelytähti mukana touhuissa, tottakai, ja niin likaisena kuin koira vaan suinkin voi olla voi :) Leikkasin pari raaskua ruusua maan tasalle ja katkoin liljojen pitkiä varsia ym. Minä kun yritin niitä kantaa metsään niin Riine kiskoi toiseen suuntaan. Välillä se hyppäsi meidän korotettuun, muka koirilta suojattuun kukkapenkkiin ja kaivoi sieltä kaikkea mahdollista mitä irti sai. En uskalla nyt kamalasti touhuta ettei käteen tule haavoja tms ja paksut rukkaset oli kädessä äskenkin, meinasi vaan ruusut silti pistellä käsiä.

Hoitajalle oli soittoaika tänään ja sain neuvot torstaita varten. Klo 10 on ilmoittauduttava sairaalaan ja siitä sitten pikkuhiljaa leikkaukseen. Anestesialääkäri päättää nukutetaanko vai tehdäänkö paikallispuudutuksella. Itse en ihan tiedä kumpi olisi parempi, koskaan kun ei aiemmin ole mitään operoitu. Vähän kyllä alkaa pelottamaan :) Isännälle jo äsken kirjoittelin ohjeita koirien ruokinnasta jos tulee mutkia matkaan leikkauksessa enkä pääsekkään saman tien kotiin. Hitto vielä on pari päivää tässä jännitettävä.....