Huh miten olenkin taas puhki ja poikki työviikon päätteeksi, takki ihan tyystin tyhjä. No sain kuitenkin huushollin pikasiivottua töiden jälkeen ja pari koneellista pyykkiäkin tuossa on jo peseytynyt. Eipä tässä muuta sitten jaksakkaan. Huomenna jos saisi pari koiraa harjattua. Korvantakusiin tuppaa välillä tulemaan takkuja ja ostinkin kokeeksi takunavaajan, huomenna pääsee testiin sekin. Kaikki vuodet on takut selätetty pienellä karstalla ja kammalla, saa nähdä tuleeko tästä vehkeestä niiden voittanutta.

007.jpg

Piti ihan napata kuva koirien iltamenusta, viisi tällaista kuppia oli rinnakkain pöydällä, eivät vaan mahtuneet kaikki kuvaan. Liuotettua nappulaa, raejuustoa, jauhelihaa, aurinkona keskellä kananmuna :) Ja namskis miten näkyi maistuvan. 

004.jpg

 

Sirrisilmä Pommi tuumailee pöydänkulmalla, kenen niskaan lämpimikseen hyppäisi :) Pommi ja koirat on ylimpiä ystävyksiä, Pommi rakastaa tehdä koirille jekkuja ja säntää niiden villoihin milloin mistäkin, ja ihan leikkimielellä. Ulkonakin se väijyy milloin missäkin puskassa ja pelästyttää koirat pusikosta pois säntäillessään.

012.jpg

 

 

014.jpg

 

                                  *********************************************************

Helvetin kuustoista noita koiria, äsken iltapissalla otti sitten Manta ja Luna ritolat tuosta pihalta. Olin koiria pissattamassa tuossa pellonlaidalla ja niin vaan katosivat. Muut koirat tarhaan ja eikun etsimään noita kahta. Manta tulikin hetken päästä tuolta yhden naapurin pihasta mutta Lunaa ei näkynyt missään. Manta tarhaan, puhelin kouraan ja soittamaan yhdelle naapurille. No naapurin kanssa sitten huhuiltiin ja samalla soitti toinen naapuri että onko koira kateissa. Hän oli ollut omien koiriensa kanssa lenkillä ja Luna oli sitten lyöttäytynyt heidän matkaansa ja kaveri oli saanut sen sisälle mukanaan. Sieltäpä tuon sitten kävi hakemassa. Riinehän on tuota karkailua harrastanut ja sehän ei enää irti olekkaan muuta kuin tarhassa, flexissä ulkoilee pihalla. Muut on toistaiseksi saaneet olla vapaana mutta näinkö on niitäkin saakeli alettava pitää hihnassa, voi helvetin helvetti. Mikä noita riivaa !