No niin, taas on käyty jääkaappi täyttämässä kaikenlaisella terveellisellä syötävällä. Kamala väsymys on painanut kipujen lisäksi ja nyt päätinkin että pakko taas miljoonannen kerran yrittää jättää viljat ja sokerit pois ruokavaliosta. Saas nähdä kuinka akan tällä kertaa käy :) 

Viimeviikolla kävin työterveyslääkärillä ja kesäloma vaihtui sitten kuitenkin sairauslomaksi. Joulukuun loppuun ainakin sairauslomalla. Lääkäri oli sitä mieltä etten ole kesälomakunnossa laisinkaan ja sairauslomaahan se taas kirjoitti. Nyt sitten odottelen B-todistusta jonka saisin lähettää edelleen Kelaan. Ongelmana nyt vaan tuo saakelin Postin lakko, miten monta viikkoa mahtaa noiden kirjeiden kulku sitten kestää. Rahakin kun kuitenkin olisi ihan tervetullutta.

Eilen oltiin pitkästä aikaa Mantan kanssa liikenteessä, Jyväskylässä Elina Haapaniemen tiukkaakin tiukemmassa syynissä. Mantalle junnuluokasta EH 2 , johon sai olla todella tyytyväinen. Junnuluokassa 9 koiraa, joista tasan yksi sai ERI:n. Enpä muista pitkään aikaan olleeni näyttelyssä tuomarilla jolla oli arvosteluskaala laidasta laitaan käytössä. Seuraavaksi onkin sitten Mantan kanssa vuorossa messukeskus parin viikon päästä. Kyllä olin taas eilen illalla kipeä tuon näyttelypäivän jäljiltä ja vielä tänäänkin olen ollut aika heikossa hapessa. Tosin sitkeästi aamulla lähdin kuntosalille ja sain siellä jotakin aikaiseksikin. Salin jälkeen otin sitten imurin ja lattialuutun kaapista ja kuinka ollakkaan nyt on taas hetken puhdasta. Tosiaankin vaan hetken, sillä huomiseksi on taas luvattu lämmintä, joten piha sen mukaisessa kunnossa.

Onhan tuota taas tullut pari päivää tässä huhkittua, joten taidan mennä ottamaan sohvan hetkeksi selkään. Se olisi taas iltalenkki kuitenkin vielä koirien kanssa jaksettava.