Ihmeiden aika ei ole näköjään ohi, meillä kukkii monen vuoden jälkeen vihdoinkin Krookuksia. Olen niitä monena syksynä istutellut ja keväisin on maasta tullut vaan kamala määrä lehtiä vaan ei juurikaan kukkia. Nyt on ihan useampi Krookus kukassa. Sinivuokot kukkii myös . Gladiolukset sain vihdoinkin istutettua ämpäreihin jotka jätin kasvihuoneeseen. Saa nähdä onko liian kylmää, alkavatko kasvaa ollenkaan. Mukavan lämpimiä päiviä on luvattu, tosin yöt on vielä kylmiä.

Riinen sain eilen trimmattua näyttelykuntoon. Korvia en ole näiden vuosien aikana oikein oppinut näteiksi laittamaan joten olkoon hapsukorva. Mieluummin kuitenkin vähän liikaa karvaa korvissa kuin liian " kaljun" näköinen.  Riinen kanssa pääsee nyt helpolla kun on pudottamassa turkkiaan niin en uskalla sitä pestäkkään. Aamulla huuhtaisen vaan pikapikaa jalat ja kauluksen.
Tiedän että yhdellä huomenna kehässä olevalla junnu-uroksella on pigmenttipuutos kirsussa ja jos tuomari päättää sille antaa hylyn niin sitten en vie Riineä kehään ollenkaan. Yksi facebook kaveri teki Riinelle hienon uuden näyttelyhihnan ja Riineä kyllä harmittaa jos ei pääse siinä huomenna esiintymään :)Tämän päivän kuvasatoa....

Mukavaa Viikonloppua !