Viikonloppu on kulunut koiranpentuja hypistellessä. Eilen illalla kävin naapurissa katsomassa heidän uusinta perheenjäsentään, 9 vko:n ikäistä mittelspitz poika Pyryä, voi mikä ihana pikkumies. Tänään sitten poikettiin kaverini kanssa Orimattilassa katsomassa Saruskan-kennelin uusimpia tulokkaita ja niin ihania olivat nekin, mitäpä muuta voi 6 viikkoiset collienpennut olla kuin ihania :)

Eilen kävin Lahdessa hakemassa kissalle ruokaa ja koirille lihoja. Samalla reissulla piti poiketa hakemassa uudet lasit optikkoliikkeestä mutta kuinka ollakkaan oli lappu luukulla ja putiikki kiinni. No vanhoilla laseilla en näe enää yhtään mitään ja uudet olisi pakko saada käyttöön vaan enpä taas tiedä miten ehdin niitä sieltä liikkeestä hakemaan. Huomenna töiden jälkeen on taas Asikkalan reissu edessä kun mummo ja Arttu on mökille vietävä. Luultavasti heidän viimeinen mökkireissu tälle kesälle. 

Tässä pieni Pyry-poika. Omistajansa Marjaana Häyrisen ottama kuva jonka nappasin hänen facebook-sivultaan.

pyry-normal.jpg

Alkukesästä kannoin olkkarista ulos kaktukset, pääsiäis-vaiko jolukaktus, en tiedä. No nyt kun ovat olleet oman onnensa nojassa tuossa pihalla niin nuppuja ja kukkia on ihan mielettömästi. Muutaman kerran olen vettä hieman antanut etteivät ihan kuivu tuolla helteessä.

DSC01513-normal.jpg