...tiet tukkii, ojat täyttää !

Niinpä sitä ollaan jo maaliskuun puolella, nopeasti menee aika vaikka täällä kotona olen suurimmaksi osaksi hengaillut. Ihanat keväiset ja aurinkoiset säät ulkona ja isännälle sanoinkin että huomenna yritän koirien kanssa kyllä tehdä pienen lenkin, pakko päästä tuonne ulos aurinkoon. 

Sukkia on tehty taas urakalla. Joku aika sitten ostin kaupasta Novitan Sukkalehden ja siitä pongasin aivan ihanat sukat " anelmat". Tuolla facebookin Voihan Villasukka- ryhmässä on myös aivan ihania tekeleitä. Vähän jotain erilaista kuin ne ainaiset perus villasukat, joita on siis laatikot pullollaan.

Tässä jämälangoista tehdyt sukat, sainpahan vähän langanloppuja tuhottua.

003.jpg

ja tässä aivan ihanat Anelmaiset. Pastellilangat odottavat tuolla seuraavaa Anelmaiset-projektia. Nuo virkatut kukat tuotti hieman ongelmia, mutta sain sentään jotain aikaiseksi :)

002.jpg

tässä Novitan Sukkalehti. Paljon kivoja ohjeita, eikä nuo vaikuta kovin monimutkaisiltakaan. 

006.jpg

Koirat on trimmausta vailla ja odotankin että saan tänne jonkun joka nostaa niitä pöydälle ja vähän katsoo etteivät hyppää alas kesken kaiken. Nopeastihan nuo neljä on harjattu ja trimmattu kun laittaa tuulemaan :) Mantan ilmoitin Lappeenrannan ja Lahden näyttelyihin, näkyy vaan nyt sitten alkavan pudottaa turkkiaan, niinpä tietysti.