ja lisää tulee koko ajan....Eilen kun olin tässä kotona saikulla niin päivällä ajattelin että yritän vähän saada lumia tuossa pihalla siirrettyä kulkutieltä sivuun.....no enpä tosiaan jaksanut tehdä yhtään mitään. Vatsatauti vei kaiken puhdin pois ja toisaalta tuo leikattu käsi ilmoitti suurinpiirtein heti lumikolan käteen otettuani että heihei, stop tykkänään, joten se siitä sitten :)

Niinkuin olen aiemmin sanonutkin niin barffaus on mennyt hyvin, mutta nyt huomasin sellaisen paskamaisen asian että Hulda syö omia paskojaan tuolta pihalta, yök....No kavereilta kuulin että tuo saattaisi liittyä tulevaan juoksuun eikä tuohon ruokintaan...Nyt vaan täytyy seurailla tilannetta ja yrittää estää sitä syömästä noita kasojaan. Muiden en ole nähnyt niin tekevän joten Hulda on nyt vahtivan silmän alla.

Onnin " Frozeneye's Black Amor " tulokset näkyi tänään koiranetissä ja hyvältä näyttää, A/A, 0/0, mahtavaa ! Kun nyt vielä saisi noita muitakin menemään kuviin, luulen vaan että eivät innostu noita "kotikoiriaan" kuvaamaan.  Paitsi tietty Laura varmaan vie Tinon jossakin vaiheessa, toivottavasti. Ymmärrän kyllä että heillä on rahaa nyt palanut kun Tinolla on ollut allergiaongelmia ja ovat joutuneet lääkärissä juoksemaan. No sitten joskus.....

Riinen ajattelin nyt kuitenkin ilmoittaa Lappeenrantaan, Lahteen ja Tampereelle, menköön nyt sitten miten menee. Sille tulee tässä piakkoin varmaan juoksu ja loppukesästä sen kanssa ei enää mihinkään näytille pääse, joten näillä mennään ja tietty toivotaan että saadaan kirsuun täysi pigmentti. Hankalaa, hankalaa, aina jotain....

Huomenna ohjelmassa SCY:n Päijät-Hämeen alaosaton hallituksen kokous, yhdeksän vuoden pesti saa nyt minun osaltani loppua ja nuoremmat tulkoon tilalle uusineen ideoineen. Lupaan kyllä autella alaosaston touhuissa ja tapahtumissa jos apua kaipaavat. Arttu ja Riine on ilmoitettu colliekilpailuihin mukaan, Arttu veteraaneihin ja tyttärensä Riine pentuihin. Jännityksellä odotellaan mitä isä ja tytär on saanut aikaiseksi näyttelyrintamalla vuonna 2011.