Työviikko selätetty, jes ! Uuden työkaverin ansioista on viimeaikoina ollut jopa ihan kiva mennä töihin ja aika töissä menee kuin siivillä :) Ensiviikolla ollaan jo syyskuussa, hui.

Tuleva viikonloppu onkin sitten hei hulinaa. Ollaan kaveripariskunnan kanssa vuokrattu tuo meidän kylän nuorisoseurantalo viikonlopuksi. Ollaan kutsuttu kavereita kesänpäättäjäispirskeisiin huomenna. Ohjelmassa mölkkykisaa ja karaokelaulantaa :D Tänään käytiin laittamassa jääkaapit päälle, siivoiltiin ja jätettiin sinne jo makkarat ja oluet. Kaveri tekee huomenna salaatit jne. Minä pääsen nyt kyllä kuin koira veräjästä kun lähden aamulla Tampereelle näyttelyyn. Ei vaan, on kyllä vähän huono omatunto, mutta ei voi mitään kun tuon Riinen ehdin Tampereelle ilmoittaa.

Näyttelykamat on pakattu ja auto on valmiina, koira vaan on vielä pesua vailla. Tosin se on nyt kahtena viikonloppuna pesty ja ajattelinkin että jätän pesun aamuun ja pesen vaan jalat ja kauluksen. Ellen nyt vielä illalla innostu sitä kokonaan huuhtaisemaan. Aamulla haen kaverin koirineen Orimattilasta ja sitten auto kohti Tamperetta.

Belcandoa olen koirille nyt lisännyt vanhan nappulan sekaan, lisukkeeksi Belcandon säilykkeitä ja vaihtelevasti raakoja lihoja. Ja kupit tyhjenee vauhdilla ! Jopa Riinellä joka on aina närppinyt ruokiaan ja syöminen on ollut välillä raivostuttavan hidasta kupin ympärillä pyörimistä, nyt kuppi tyhjenee vauhdilla ja lopuksi nuollaan vielä moneen kertaan.

Ulkona äsken räpsin taas muutaman kuvan joutessani....ettei vaan tarvitse tulla sisälle siivoamaan :)

Mustasilmäsusanna ja kukkapenkissä oleva ruusu , molemmat aivan mahtavassa kukassa...

DSC01554-normal.jpg

P8300003-normal.jpg

Pihalta pellolle päin...

P8300012-normal.jpg

Pommi ruokalevolla...

DSC01556-normal.jpg