Tänään poikkesin töiden jälkeen Prismassa ruokaostoksilla ja sen jälkeen Terrassa koiranruokaostoksilla. Prismasta tarttui "ylimääräisenä" mukaan kaulaliinalangat ja puikot. Vaikka kohta ei kylläkään enää kaulaliinaa juurikaan tarvitse mutta tuleehan tuo uusi talvi taas jossain vaiheessa eteen . Sukkalangat ostin aiemmin talvella mutta se kerä lojuu edelleen tuolla käsityökorissa , viime talvena kun niitä sukkia tein useammat niin villasukkia kyllä nyt on vähäksi aikaa muutenkin.

Päädyin kuitenkin noiden koirien ruuassa siihen samaan Golden Eaglen Holisic Chickeniin mitä ne jo syövät. Ajattelin että ei nuo nyt pariin päivään ole enää "haisseetkaan" joten luultavimmin nuo hajuhaitat johtui jostakin lisukkeesta mitä niille olen antanut. Kun ovat viime päivinä syöneet jos jonkinlaisia lihojakin, broilerista hevoseen. Ja hyvältä ruualtahan tuo kuitenkin vaikuttaa,sen mitä lyhyen aikaa sitä vasta ovat syöneet .

Terrasta tarttui nyt sitten mukaan ensimmäiset kesäkukkien siemenet ja multasäkki. Tänään en jaksa enää alkaa taimiruukkuja tuolta pihavarastosta etsimään mutta viikonloppuna viimeistän on laitettava nuo siemenet multaan. Pääsee sitten hankkimaan lisää ja lisää......Viikonloppuna olisi pakko ottaa koiratkin taas käsittelyyn, alkaa olemaan tavallista takkukansaa tuo porukka, ties koska niitä on harjattukkaan...

Näillä aloitetaan.


Tässä kaulaliinalangat, harmaata lankaa olisin halunnut vaan ei löytynyt joten tähän oli tyytyminen.