Mantan yskä siis. En tiedä mikä tuolla oli mutta eipä näy enää olevan mistään yskimisestä tietoakaan. No josko oli sitten joku roska kurkussa tms.

Arki alkoi ja töihin palattu viikon lepäilyn jälkeen. Tai torstainahan olin töissä melkein koko päivän mutta periaatteessa sekin oli sairaslomapäivä, tein vain pakolliset hommat työmaalla. Olo on jo ihan suht hyvä, mitä nyt välillä yskänpuuska yllättää ja öisin joutuu yskimään. 

Tulisi nyt kesä, sulaisi lumet pihasta ja kuivaisi tuo osittain kurainen pihamaa. Aamut ja illat on olleet kivoja kun on oltu pakkasen puolella. No päivisin sitten taas märkää, aurinkoista ja lämmintä. Ihania kevätpäiviä, kuran kun saisi taiottua hevon kuuseen. Luna on meidän porukan sontiainen ja sen olenkin kerta päivään joutunut huuhtelemaan. Muilta ei tarvitse kuin tassujen pohjia hieman pyyhkeellä hutaista. No liian helppoahan se olisikin jos Lunakin vielä puhtaana pysyisi.

Riinen juoksu jatkuu ja Artulla on vaikeaa, tänään jäi aamuruoka kokonaan syömättä, ei kelvannut edes kädestä. Parina päivänä olen sen saanut syömään kun olen kädestä syöttänyt. Jos olisi nuorempi kaveri, saisi huoletta olla nälässä, mutta en tuota pappakoiraa halua nälkäisenä pitää. Muutenkin käy nyt niin ylikierroksilla koko ajan. Vielä muutama päivä olisi kestettävä. En tiedä juoksun tarkkaa alkamispäivää, joten en oikein osaa sanoa monesko päivä on menossa. Parhaita päiviä kuitenkin tässä elellään.