Joulu se sitten oli ja meni, hyvä juttu niin pääsee taas normaaliin arkeen kiinni. Aattona meillä olikin vilinää ja vilskettä kun oli porukassa kolme pientä lastakin. Kyllä oli niin ihana taas katsoa lasten iloa kun paketteja availtiin ja niiden sisältöjä ihasteltiin. Seisemän aikuista ja kolme lasta, hyvin mahduttiin kaikki samaan aikaan ruokapöytään syömäänkin. Oli kiva jouluaatto ! Niin ja äidin kanssa tosiaan käytiin aattona jo päivällä haudoilla, ihmisiä oli kyllä liikkeellä mutta ei niin paljon kuin mitä illalla olisi ollut.

Eilinen joulupäivä menikin ihan vaan ollessa. Pari kaveria poikkesi alkuillasta glögillä, tosi kiva oli heitäkin pitkästä aikaa nähdä. Tulivat meille polkupyörällä ja sanoivat että lämpimämpi keli oli nyt ajella, kuin juhannusaattona kun viimeksi meillä polkupyörällä kävivät :) Että tällaisia nämä Suomen säät :)

Tämä tapaninpäiväkin on mennyt lorvaillessa. Aamusta tein lenkin koirien kanssa ja ulkona on aivan järkyttävä tuuli , naama oli aivan jäässä kun päästiin kotiin. Ainoa hyvä puoli tuossa tuulessa on että kuivattaa tuon pihan ihan hetkessä. Nyt taitaakin olla mittari jo hieman pakkasen puolella ja pakkasta onkin luvattu ainakin viikoksi. Vielä kun saataisiin pari senttiä lunta maahan, vaan eipä taida lunta olla tiedossa. Märkien päivien jälkeen tuo pikkupakkanen on oikein tervetullut.

Mepä tuossa jo lämmitettiin saunakin ja nyt onkin mukava taas ottaa lunkisti loppupäivä. Yhden uuden kirjan taas aloitin, mutta silmät väsyy lukiessa niin ettei montaa minuuttia pysty lukemaan, harmi. Ei jaksaisi televisiotakaan koko aikaa töllöttää ja sukkia on varastossa niin monet ettei viitsi kutoakkaan. No kai tämä menee lorvaillessakin :)

Tapaninpäivän maisemia

005.jpg

009.jpg