Siis joulukuun loppupuolella mennään ja ruohikko vihertää, tänään tihkusateinen päivä ja mittarissa + 10 , uskomatonta. Kai ne sitten ilmaston lämpenemisen myötä alkaa olla tällaisia kaikki talvet, masentavaa. Joulusiivousta pitäisi miettiä vaan eipä paljon kannata näillä keleillä. Matotkin oli tarkoitus pestä vaan turhaa touhua sekin. 

Joululahjat on hankittu ja sen suhteen ei mitään stressiä. Kinkun nostin äsken tuohon terassille sulamaan ja muut jouluruuat käyn hankkimassa alkuviikosta. Eilen tehtiin naapurin kanssa pari satsia konjakkisinappia ja naapurin lapset leipoi muutaman pellillisen pipareita. Itse en pipareista välitä ja niitä tuskin tulee itse edes tehtyä, torttuja saatan yhden taikinan verran aattoaamuna tehdä. Ei minkäänlaista joulun tuntua ole johtuen noista ilmoista, tylsää.

Koirat pitäisi pestä ja huoltaa ennen selkäleikkaukseen menoa, ei vaan viitsisi sitäkään tehdä kun heti ovat yltäpäältä kuraisia. Onhan tässä vielä kolme viikkoa leikkaukseen aikaa ja täytyy toivoa että ilmat tuosta ennen sitä kylmenisi. Koirat on pakko joka tapauksessa huoltaa, kun ei tiedä milloin sitä on sellaisessa kunnossa että niiden kanssa kykenee tuolla suihkuhuoneessa kykkimään. 

Tylsiä tällaiset harmaat sunnuntai päivät, televisiostakaan ei tule kuin urheilua ja taas urheilua. No kohta iltalenkille ja sitten kirjan kanssa peiton alle :)