Eilen siivosin kämpän ihan vanhaan malliin, imurilla ja luutulla. Vettä on tässä sadellut ja aamulla oli kämppä jo sen näköinen että olisi Kärcherille töitä. No täksi illaksi suunnitellun siivouksen heitin romukoppaan, vettä on sadellut edelleen , koirat likaisia ja märkiä. Jospa siis huomenna saisin ottaa tyypit uudesta siivousihmeestä...On se jo purettu laatikosta ja käyttöohjeitakin tavattu moneen otteeseen, tosin luulen että tuo käyttöohjeopus saa olla käden ulottuvilla ensimmäisillä käyttökerroilla :)

Isäntä jäi töistä suoraan omiin työpaikan rientoihin ja olen täällä taas koirien kanssa viettämässä laadukasta perjantai-iltaa. Kynttilöitä tuossa sytyttelin, avasin oluen ja kohta meinaan heittää jalat pöydälle ja alkaa katsomaan Vain elämää. Koirat on tältä illalta jo ruokittu, parille laitettu klyserolit ja talkit korviin ja lattioilta kertaalleen pikaisesti imuroitu suurimmat hiekat ja koirankarvat.

Tekisi mieli ostaa koirille uudet ruokakupit, sellaiset jotka pysyy paikoillaan lattialla koirien syödessä. Nyt on käytössä metallikupit joissa on kuminen rengas alareunassa. Hyvät kupit on muuten mutta tuon kumirenkaan alle kertyy ällöttävää likaa vaikka niitä jatkuvasti pesenkin. Ainut vaihtoehto taitaa olla keraamiset kupit ja ne on meillä tuhoon tuomittu, meikäläinen on sellainen poropeukalo ja astioiden tiputtelija että olisivat rikki kai muutamassa päivässä. On kai tyytyminen noihin vanhoihin. Artulla on korotettu jalusta jossa kiinni kuppi ja noita jalustoja olisi pari lisääkin, muiden uroksien käytössä olleet aikoinaan. Niiden kupit on vaan jossakin hukassa...

Kaikilla pennuilla on maailmalla mennyt hyvin ja eilen sain pari kuvaa Rajamäelle lähteneestä Jeri-pojasta ( Big Thunder ).

jeri1-normal.jpg

jeri2-normal.jpg