Aamulla herätessä oli jo jotenkin ällö olo ja aamulla joinkin vaan kahvin ennen töihin menoa. Aamupäivästä sitten heittikin vatsan ihan sekaisin ja kotiinhan se oli töistä lähdettävä. Terkkarille soitin ja saikkuahan tuo sitten kirjoitti tämän ja huomisen päivän. Hyvä että saa olla huomennakin kotona, veto on nyt nimittäin aivan totaalisen pois....Ikää kun tulee lisää niin kestää toipuminenkin paljon kauemmin kuin nuorena, silloin ei kauaa joutanut sairastella :)

Koirien barffaus jatkuu hyvällä mallilla ja pakastin on nyt aikalailla täynnä koirien sapuskoja, hyvä niin. Me kun ei tuon isännän kanssa enää kaksistaan tässä pakastinta juurikaan tarvita, ostetaan ruokaa sitä mukaa mitä syödään ja tarvitaan. Naapurin Marjaanan kanssa tilattiin taas kennelrehulta lisää tavaraa, broilerin kauloja ja jauhelihaa tilasin tällä kertaa. Broilerin selkiä on muutama pussi pakkasessa ja niitä pitäisi tässä joku päivä noille elukoille tarjoilla. Selät ovat kuulemma ahneille parempaa syötävää kuin siivet , selkiä kun pitää väkisinkin pureskella edes vähän.

Tässä eilen illalla otettuja kuvia pihalta, tänään on ollut aivan yhtä ihana ja lauha ilma kuin eilenkin. Kuvat on huonoja laadultaan mutta pakko oli ottaa kun kerrankin on lunta ja lisää satoi.  Huomenna jos saisin vaikka kuvailtua lisää tuota kaunista luontoa ja puhdasta pihamaata. Huldankin voisin pestä jos vaan suinkin jaksan.