Nyt on koirat syöneet lauantaista saakka raakaruokaa ja hyvin on mennyt. Yhtenä yönä Veeti oksensi kasan kananluita olohuoneeseen ja tänään on ollut Huldalla hiukka vatsa löysällä mutta muuten ei mitään ihmeellistä. Veeti on aina silloin tällöin kärsinyt löysähköstä vatsasta ja runsaista ulosteista mutta nyt on kakka ihan kuin sikari :) Tuntuu hyvin sulavan kaikki mikä sisään suusta menee.

Eilen kävin hakemassa jauhettuja kanansiipiä kun nuo on sellaisia hotkoja että pureskelematta meinaavat niellä kokonaiset siivet. Täytyy niille alkaa yksitellen noita siipiä syöttämään ja opettamaan että malttavat pureskella rauhassa. Eiliseltä oli jäänyt kaksi siipeä ja äsken muiden ollessa ulkona syötin ne kädessä kiinni pitäen Peikolle ja kyllähän nuo tuntui papparaisellekkin maistuvan. Ajattelin aluksi että en Peikkoa taida viitsiä barfille siirtää ollenkaan mutta pikkuhiljaa tuokin on nyt vaan muiden mukana alkanut raakaa syömään ilman mitään ongelmia. Mietin kyllä että saatan osana ruokavaliota pitää kuitenkin riisin ja puuron, katsotaan nyt miten tämä tästä lähtee menemään ja mikä sitten on se paras tapa noita syöttää.

Nyt on ihanat talvikelit , saisipa olla kotosalla päivät ja ulkoilla. Huldalla on viikonloppuna näyttely enkä vielä sitä ole edes pessyt, taitaa jäädä viimehetkeen sekin homma.

Hartolassa mennään tällä tyylillä. Ihan hyvä idea, kyllä ne koirat aina jälkensä jättää ja kuluttavat vettä jne. Minusta ihan ok vaikka moni varmaan vetää herneet nenään tuosta :) www.iltasanomat.fi/asuminen/hartolassa-aletaan-peria-koirien-kayttomaksua/art-1288441111771.html