Minähän aloin joku aika ennen sairaalaan menoa karppaamaan, mutta niinkuin arvata saattaa sehän sitten lopahti sairaalassa ollessa. Siellä kun on syötävä mitä eteen kannetaan. Isäntä on meillä nyt hoidellut kauppareissut ja hänelle kun on saavutus löytää sieltä leipä, maito ja leikkele, niin en ole viitsinyt häntä kuormittaa omilla karppisapuskoillani. No kunhan tästä itse pääsen kauppaan oikein pitkän kaavan mukaan, niin täyttyy jääkaappi nopeasti kaikella vähähiilihydraattisella.

Eilen oli taas kauppapäivä ja kun teki mieli niin jotain hyvää, pyysin isäntää tuomaan runebergin tortut kahvileiväksi. Tulihan oikein kunnon sokeri- ja rasvapläjäys, hyi olkoon. Ei ihan heti tee mieli toista samanlaista, vieläkin puistattaa.

12661874_10153883884112418_6518806461279

Yskä on ihan mieletön, meinaa tukehtua väkisin. Yöllä sain onneksi aika hyvin nukuttua, mutta yskä tuntuu nyt vaan yltyvän, joten saa nähdä miten ensiyö menee. En kyllä tosiaankaan olisi välittänyt tähän tautiin sairastua, taitaa vaan vastustuskyky olla nyt leikkauksen jäljiltä aika matala, joten kyllähän kaikki pöpöt meikäläisen löytää. Nenänpieletkin on aivan tulessa kaiken niistämisen jäljiltä, onneksi tulee limat sentään pihalle eikä jää päähän kerääntymään. Uloskin tekisi niin mieli, mutta eipä meikäläisestä nyt oikein ulkoilijaksi taida olla.