Aamulla kuuden aikoihin päästin koirat hetkeksi pihalle kun Luna vaikutti niin levottomalta, no vatsahan sillä oli sekaisin. Pyllyn pesulle ja takaisin nukkumaan. Yhdeksältä kun herättiin niin olipa kakat lattialla, sekä parit oksennuksetkin. Yleensä herään kun koirat alkaa oksentamaan mutta nytpä en ollut herännytkään. Manta ja Riine pariin otteeseen sitten oksensivat uloskin. Joku pöpö niillä lie ollut. Riisin ja seitin keittoon. Yleensähän koiraa pitäisi paastottaa vatsataudissa, mutta minä en koskaan paastota. Riisiä ja seitiä annan varovasti runsaan keitinveden seassa, lisäksi heitin pari Inupektia jokaisen kuppiin. Hyvin vatsat on rauhoittuneet ja päivä onkin mennyt ihan hyvin.

Aamulla ehtivät olla kolmisen tuntia pihalla ja sitten alkoikin tulla vettä taivaan täydeltä. Äsken sade lakkasi ja koirat ovat taas pihalla, saavat ollakin nukkumaan menoon saakka. Illemmalla ne vielä lenkitän ja annan vähän sapuskaa, sitten yöunille.

Viikonloppu on mennyt ihan lunkisti, kynnet koirilta leikkasin ja vähän korvia siistin, muutapa en sitten olekkaan saanut aikaiseksi. Nelipäiväinen työviikko edessä ja ensiviikonloppuna onkin sitten ohjelmaa tämänkin viikonlopun edestä. Perjantaina kaverin 50 v synttärit ja lauantaina Riinen kanssa Tampereen reissu. Tuolla synttäreillä käyn vaan piipahtamassa ja tulen sitten kotiin koiran pesuun ja trimmaukseen. Onneksi kehä alkaa Tampereella vasta 12.00 joten ei aamulla tarvitse mielettömän aikaisin lähteä.

Sinivuokot odottaa aurinkoa nuuhkahtaneina sateen jälkeen

002.jpg

tulppaanit nupullaan

007.jpg

muutama kitukasvunen narsissikin löytyy kukkapenkistä

008.jpg

sinililjoja

005.jpg