Nyt on veto pois ihan kokonaan. Pakollisen imuroinnin, pyykkäyksen ja kauppareissun olen saanut tehtyä mutta muuten onkin mennyt ihan sohvalla torkkuen tämä päivä. Ja alkaa tässä pikkuhiljaa vaivaamaan takaraivossa tuo töihin lähtö, loma on mennyt vauhdilla, niinkuin aina.

Pennut voi hyvin, painot nousee tasaisesti. Hulda käy ne aina tuolla laatikossa ruokkimassa, makoilee hetken ja tulee pois, muihin touhuihin. Pennut tuhisee laatikossa tyytyväisinä, vatsat pullollaan. Ja kun laatikosta alkaa suurempaa metelöintiä kuulumaan niin Hulda menee sinne taas ruokintapuuhiin.
Huldan vatsa ei edelleenkään ole oikein kunnossa ja tänään kertaalleen oksentikin. Toivottavasti saisin sen nyt pikaisesti kuntoon että jaksaa hoitaa nuo pentunsa. Olen sille nyt antanut edelleen riisi/nappula/liha seosta ja paljon juotavaa, piimä/vesiseosta ja emänmaidon vastiketta kun tuota tuolla käyttämättömänä lojuu.

Muutaman kuvan nappailin päivällä kun koirien kanssa pihalla hengailtiin.

Kulleron löysin omasta pihasta, vielä ihan keskeisellä paikalla ja toivon ettei koirat sitä talloisi.


Kielot kukkii ja niitä meidän pihassa onkin satamäärin.


Arttu ja Riine jaksaa touhuta, kepin kanssa tällä kertaa. Kumpikin pitäisi taas pestä ja harjata, villat on irti kummaltakin....