Eilen poika käytti 8 kk vanhaa Amstaffiaan Rumbaa Lahdessa Pärnäsen tutkittavana, Rumba on ontunut takajalkojaan jonkin aikaa. Pärnäsen tuomio oli kova, kintereissä pahat kasvuhäiriöt ja irtopaloja. Leikkauksella ei koiraa kunnolla kuntoon saada vaan joutuisi syömään kipulääkkeitä lopun ikäänsä. Illalla poika teki päätöksen että Rumba siirtyy sateenkaarisillalle. Olin pojan mukana tänään saattelemassa Rumbaa vihreimmille juoksuniityille ja kova paikkahan tuo oli. Vaikka poika jo aikuinen onkin niin kovin raskaasti asian otti. Hänen ensimmäinen oma koiransa ja niin pian piti siitä luopua. Kova reissu tuo oli minullekin.

Meillä pennut voi hyvin ja pikkuhiljaa alkavat silmiään aukaisemaan, tänään ikää 12 vrk. Ensiviikolla meinaan alkaa niille jo pikkuhiljaa RC:n moussea antamaan, pääsee Riinekin hieman helpommalla.

Tässä osa porukasta, viimeiset kaksi oli omassa kasassaan eikä niistä otettu kuva onnistunut. En viitsi tuolla pentuhuoneessa kamalasti kameran kanssa hääräillä. Itse olen ollut todella väsynyt johtuen näistä hiton helteistä. Pennut on yölläkin kovin tyytyväisiä ja hiljaisia, mutta itsellä on niin kuuma etten ole saanut oikein nukutuksi.

010-normal.jpg

Tänään saatiin vihdoin ukkosta ja sadetta. Raikasti ilmaa jonkin verran.

003%20%282%29-normal.jpg