Perjantai-iltapäivästä satoi vettä eiliseen iltapäivään saakka ja lumet on saaneet kyytiä. Nyt aurinko paistaa täydeltä terältä, mahtava ilma mutta kylmä tuuli. Aamulenkillä meinasi tulla vilu kun en osannut varautua tuohon kylmään tuuleen.
Koirat makoilee niin lunkisti tarhassa, ottavat aurinkoa ja pitikin niistä käydä kuvia napsimassa. Riine kaivaa itsensä aina johonkin risukkoon makoilemaan, niinkuin nytkin. Ja oikeasti sillä on ihan kauniit luonnonkorvat, ei vaan noista kuvista uskoisi.

Hulda ottaa lunkisti.Veeti taas ei ota lunkisti koskaan kun sen pitää päivystää...Pari pelargonia istutin jo ihan isoihin ruukkuihin, Lobeliat on vielä laittamatta multaan...en ole vaan saanut aikaiseksi.
Kaktukset alkaa kukkimaan...

Multaa pitäisi käydä ostamassa kun Gladioluksen mukulat on tarkoitus istuttaa suoraan sinkkiämpäreihin, samoin ämpäriperunat....nekin lojuu vielä tuolla laittamatta. Kiitokset Marille taas kerran ämpäripottujen aluista ! Hieman alkaa jo olla kevättä rinnassa , kun vaan nyt sulaisi nuo lumet ja kuivaisi tuo kurainen pihamaa.
Koirien tarha on aika hyvässä kunnossa mutta piha sitten sitäkin kamalampi. Koirien kuivain on tuolla eteisesssa paraatipaikalla ja olenkin sillä puhaltanut koirista kurat ja ravat pois, ei tarvitse noiden likaisten, pahalle haisevien pyyhkeiden kanssa pelata. Eikä koko aikaa tarvitse koiria pestä, tuo puhallin kun tehokkaasti lennättää liat pois.....paras hankinta ikinä tuo kuivain !