Vapaapäivä ja ensimmäinen herätys aamulla 4.40. Illalla kävin nukkumaan jo ennen yhdeksää joten koiratkin tuli ajoissa pissatettua, Manta sitten pyyteli ulos jo ennen kukonlaulua joten mentävähän se oli. Sitten takaisin nukkumaan ja toinen herätys 7.45. Koirat pihalle, aamupalan laittoon ja siitähän se päivä sitten pyörähti käyntiin. 

Mantan pesin sitten aamulla kuitenkin. Niin tasaisen harmaa tuo olikin ja nyt on meillä kaunis valkokauluksinen trikkityttö, hetken aikaa...Valokuvia pitäisi tytöstä ottaa vaan eipä onnistu ihan omin voimin. Muita koiria olen tuossa harjaillut pitkin päivää ja tytöille löin taas lämpimien kelien kunniaksi klyselorit ja talkit korviin :) Huldan sterilisoinnista on kohta pari vuotta ja nyt se alkaa vasta olla vaikea hoidettava turkkinsa osalta. Kaulus ja persvillat takkuuntuu ihan hetkessä. Tekisi mieli vetää koneella koko koira kaljuksi :) No ehkä sen jaksaa hoitaa tässä muiden ohella. Arttu-pappa on myös aivan mahtavassa turkissa ja sen hoito vie kyllä oman aikansa ja vaatii muutamat kirosanat että saa ukon kuosiin. 

Kaupassa kävin päivällä ja paluumatkalla poikkesin postilaatikolla, ihana yllätys siellä olikin. Nämä sukat onkin lentäneet meille ihan Ranskasta saakka . Kiitos Arja !

004.jpg

 

    ********************************

Puhdas koira on niin kaunis ja riipaisinpa Lunankin sitten pesuun. Nyt on kaksi puhdasta kaunista tyttöä meillä. Luna on mahtavassa turkissa ja ihan harmittaa kun ei ole näyttelyitä mihin sitä ilmoittaisi. Messariin ollaan menossa toisena päivänä ja taidan sen ilmoittaa sinne tammikuun Turkuun. Ei ole matkaseuraa ilmoittautunut mutta ajan sitten yksin. Muutama kuukausi olisi aikaa sitä nuorten luokkaan ilmoittaa. Avoimeen tuskin on asiaa heti 2 vuotiaana, siellä kun on ikähaitari niin suuri ja vanhemmat nartut vie voiton, tai sitten ei. On tuota joskus hienosti pärjätty juuri avoimeen siirtyneiden koirienkin kanssa, eipä sillä.

Tänään olen ollut pelottavan reipas ja vaikka työkaverillekin lupasin levätä tämän päivän niin kaikkea muuta. No mutta silloin on hommat tehtävä kun niihin voimia riittää. Huomenna kannattaa varmaan pitää töissä suu supussa jos joka paikkaa särkee eikä jaksaisi mitään :)