Juhannukset on juhlittu ja nyt sitten alkaa päivä tästä taas lyhenemään, syksyä kohden mennään. Kolme viikkoa olisi töitä ja sitten pari viikkoa lomaa.

Pennut voi paksusti, saavat nyt nappulaa/jauhelihaa n. neljän tunnin välein. Leikkivät hetken ja nukkuvat tyytyväisinä pitkät tovit. Huldaa olen pikkuhiljaa pennuista vierottanut mutta siltä tulee maitoa niin paljon että yöllä syöttää pennut  ja pariin kertaan päivällä pentujen nappularuuan jälkeen käy niille pienet huikat antamassa.

Huldan vatsa ei ole täysin kunnossa, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa. Edelleenkin ruokin sitä kolmen tunnin välein pienillä annoksilla ja tylosinia menee vielä pari päivää. Saa nahdä mihin suuntaan muuttuu kun tylosinit loppuu.....

Tänne blogiin en ole pariin päivään taas päässyt kun herjaa jotain ihmeellistä. No ihme ja kumma nyt kuitenkin pääsin, nähtäväksi jää koska taas seuraavan kerran pääsen päivittelemään :)

Pennuilta otettiin tänään pentulaatikko pois kun eivät siellä meinanneet enää pysyä ja yksi tulikin aamulla laitojen yli että heilahti. Nyt on tilaa temmeltää..Pelargonia ja lobeliaa.Koko päivän on satanut vettä ja koiratkin joutuneet olemaan sisällä. Äsken sade hieman taukosi ja saatiin koirat hetkeksi pihalle. Nyt on taas synkkää joten kohta varmaan tulee vettä.