Aamullä herätys 6.30, koirien kanssa lenkille ja karsea havainto että tiet on aivan jäässä ja auto starttaa klo 8.00 kohti Lohjaa, alla tietty kesärenkaat ! No mitäpä siinä enää paljon ehtii joten kesärenkailla lähdettiin ja hyvin pärjättiin. Rauhassa ajelin ja yritin vähän pongailla liukkaita paikkoja jos se vaan suinkin on mahdollista :)

Riine pärjäsi aivan mahtavasti taas koko reissusta tai siis oikeasti ekasta näyttelyreissusta ylipäätään.  Sen kanssa on aivan yhtä mahtava kulkea kuin isänsä Artun kanssa. Mistään ei oteta stressiä, ei pelota lattiat tms ja ollaan kaikkien kavereita niin koirien kuin ihmistenkin.  Kehässä ei tarvitse sen kummemmin asetella tai meuhkata muutenkaan vaan se kaikki sujuu ihan kuin luonnostaan . Enkä nyt sano tätä kehuakseni vaan todetakseni vaan että joskus 6 kk vanhakin voi olla jo ihan asiallinen esiintyjä :D Kai se jotenkin verissä kulkee tuokin osaaminen :)

Märkä päivä ollut tänäänkin eli siis ne helkatin pihahommat on tekemättä edelleenkin , No ei ne karkaa sen tietää kyllä.

Saldona tänään oli pikkutyttöjen PEK2 KP. Tässä Riinen arvostelu , tuomarina Maija Sylgren.

" Kaunislinjainen 6 kk narttupentu jolla oikealinjainen pää. Kaunis ilme. Hyvät korvat. Hieman avoin purenta. Alaleuka saa voimistua. Ei vielä aivan täydellinen kirsupigmentti. Kaunis kaula. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä rintakehän malli. Liikkuu yhdensuuntaisesti. Lupaava blue merle väri sekä karvan laatu. Lupaava kokonaisuus. Miellyttävä käytös "

Ja tähän ollaan enemmän kuin tyytyväisiä !!

Kasvattaja Päivin tänään ottamia kuvia Riinestä ( Blue Mellow's Aquamarine )