Lappeenranta KV, tuomari Gunnel Holm, ryhmätuomari Tapio Eerola.

Riine JUN ERI 1 PN 1 SERTI ROP RYP-4 !!!!!!!!!!!

Meidän pieni punanenäinen Riine vei tuomarin sydämen aivan täysin. Tuomari tuli vielä ryhmäkehien jälkeen onnittelemaan ja kyselemään Riinen taustoista jne.
En ikäpäivänä olisi uskonut että siellä kovassa porukassa, todella kauniiden ja menestyneiden narttujen seassa näin hyvin pärjättäisiin. Tuomari kun tuli kättelemään minua ja sanoi että "tässä on järjestys " niin minä sanoin että "neljäs" no hän siihen että " ei kun ykkönen ". Kyllä oli meikäläisen naama varmaan näkemisen arvoinen. Itkuhan siinä taas väkisin tuli.......On kyllä ollut niin tunteiden täyteinen viikko, ensin itkettiin surusta ja tänään sain itkeä ilosta.
PN 2 oli Inkiläisen Marin aivan todella kaunis Black Gary La Dame Chere, PN3 Roxier's Polar Beauty ja PN 4Zaradi's Memory of Max. Ja pyydän anteeksi jos noissa sijoituksissa joku meni väärin, en ihan ollut terävimmilläni sillä hetkellä.

Kiitos kaikille onnittelijoille ja vaikka joskus olen sanonut että koiraihmiset on kateellisia toisilleen niin tänään ainakin tuntui että ihmiset onnittelivat ihan vilpittömästi, kiitos !
ja kiitos Taipaleen Merjalle matka-ja itkuseurasta :)