Pesukone pyörii, kaupassa käyty ja hiukset värjätty. Siinäpä sitä tälle päivälle ohjelmaa. Mukava kesäpäivä, ei liian kuuma ja jaksaa jotakin touhutakkin. Aurinko pilkahtelee pilvien välistä, mittarissa + 21,6. Huomenna lupasin lähteä nuorison kanssa Ikeaan, katsotaan mitä sieltä meikäläiselle tarttuu mukaan. Mitään en kotiin oikeastaan tarvitse, mutta ainahan sitä jotakin heräteostoksia tulee tehtyä. 

Meille niin rakas Arttu ( Kiamoran Blue Diamond ) täyttää tänään 12 v. Arttu on hyvässä kunnossa, mitä nyt pientä vanhuuden jäykkyyttä alkaa ilmenemään. Toivottavasti hyviä päiviä riittää Artulle vielä pitkään. Arttu on ollut minulle jotenkin erityisen tärkeä koira, sen kanssa ollaan yhdessä paljon reissattu ja touhuttu. Kotonahan meillä on myös Artun tyttö Riine ( Blue Mellow's Aquamarine ) ja toiveissa olisi saada tänne tänä kesänä myös tyttärentytär, katsotaan nyt mitä tuo Riine meille parin viikon päästä pyöräyttää :)

Tänään synttäripäivän aamuna yritin sankarista nappailla muutaman kuvan, eipä oikein onnistuneet, mutta tässä muutama kuitenkin. Arttu ihan luonnonkauniina ja harjaamattomana.

Onnea Rakas Arttu <3

009-normal.jpg

005-normal.jpg

012-normal.jpg