Täällä ei ole ihmeemmin mitään tapahtunut. Pete-Pyton paastosi kolmisen viikkoa, loi nahkansa ja siinä samassa kippasi uima-altaansa terraarioon. Sitä on nyt tässä pari päivää kuivateltu. Nyt on uusi takki taas päällä ja eilen jo maistui hiirikin.

Eilen käytiin Artun kaksiviikkoisia pentuja katsomassa ja voi miten ne olikin taas niiiiin ihania ! Niitä olisi voinut hypistellä tuntikaupalla. Sieltä lähtee nyt sitten tosiaan yksi tyttö sijoitukseen, en vielä tiedä onko sininen vai musta....

Tänään käytiin äänestämässä ja koko päivä ollaan oltu ulkona. Kukkapenkit sain siivottua mutta haravoinnin jätin suosiolla kun on aivan mieletön tuuli joka lennättää lehden minne sattuu. Nurmikolla on vielä aikalailla luntakin joten menee hetki ennenkuin pääsee haravoimaan. Mutta onhan tätä tonttia muutenkin ihan kiitettävästi, joten ei hommat kyllä lopu ihan heti.

Kasvihuoneesta isäntä siivosi rikkoutuneet lasit ja sinne pitäisi nyt kehitellä jonkinmoiset ikkunat tilalle. Mustanmerenruusu ja Karjalanneito ovat lähteneet kasvuun, en niitä ole aiemmin koskaan laittanut mutta nyt kokeilin ja jotain elämää noissa ruukuissa tosiaan näkyy olevan . Orvokkiamppelit ja muutaman Narsissin ostin eilen ulos, jotain väriä ja piristystä tuohon harmauteen.

On ollut mahtavat säät viikonloppuna, huomenna taas työt kutsuu. Lyhyt viikko ja pitäisi Hulda ja Veeti ehtiä pestä ja trimmata ennen pääsiäistä. Kiirettä tulee iltaisin olemaan kun ei malttaisi tuolta pihaltakaan kupsuttelemasta  pois pysyä.