Tänään on ollut kiireetön mukava päivä. Lahdessa poikkesin sen verran että hain koirille ruokaa. Pakaste mahaa, kanakasvisseosta, lohta ja Agrimarketista J&V Energiaa, kun näkyi taas olevan tarjouksessa 20,70, ei enää ole hinnalla pilattu . Kana-riisiä nuo on syöneet koko kesän mutta otettiin nyt vaihteeksi tuota energiaa, mitä yleensä talvella meillä koirille syötetään.

Ilma on ollut ihan mukavan lämmin tänään, satanut ja paistanut vuoronperään. Pihalla kameran kanssa haahuilin ja yritin jotain kuvailla mutta Riinen kanssa meinasi mennä hermo. Kolmeen kertaan karkasi naapuriin, eikä millään tule pois eikä anna kiinni. Vihdoin kun sen sain napattua niskavilloista kiinni ja lennätin omaan pihaan niin johan tuntui menevän perille. Isot sen sijaan pyyteli anteeksi moneen kertaan ja yritin niille selittää että enhän minä niille ole vihainen, kakaralle vaan :)

Riine muuten näkyy syövän sieniä......ei ehkä ihan terveellisin harrastus mutta milläpä sen estät kun sieniä kasvaa pitkin pihaa. Toivottavasti sen verran tajuaa ettei mene kärpässieniä syömään.

Huomiseksi olenkin lupautunut toko-kisoihin töihin, collieita kuulemma tulossa paljon, kiva. On se vaan niin mahtavaa katsella kun koirakot on niin taitavia ! Toiset ne jaksaa............

Kärpässieni joka kasvaa ihan keskellä hiekkapihaa.

Tällaisia aurinkokennovalaisima isäntä kävi hakemassa, viriteltiin niitä pihalle nurmikonlaitaan. Eipä ne mitään valaise mutta ihan kivoja valopilkkuja ovat pimeällä. Minä kun heräilen pitkin yötä niin käytän koiriakin aina öisin pihalla.

Orapihlaja joka on muuten todella kaunis tähän aikaan vuodesta, punaisine marjoineen.

Hulda karvattomana, harjaamattomana ja trimmaamattomana.