Mulla ei kohta huumori riitä tämän blogin päivitykseen. Kun saan pitkät jutut kirjoitettua ja yritän julkistaa tai lisätä kuvia niin jämähtää ihan jumiin. No kokeillaan nyt taas kerran....

Täällä on pesty pyykkiä oikein urakalla, uudella pesukoneella :) Nuorisolta hajosi oma kone ja päätettiin isännän kanssa antaa heille vanha kone ja ostaa tänne uusi ja isompi . Nyt on kone johon voi huoletta heittää mattojakin pesuun. Mattoja kun joutuu pesemään muutoinkin kun kesällä ja hieman hankalaa se on tuolla pienessä suihkuhuoneessa niiden kanssa läträtä. Nyt saa lingotut matot suoraan narulle ilman että valuvaa vettä on joka paikassa. Tosin eipä tuonnekaan koneeseen mitään älyttömän isoja tai painavia mattoja voi laittaa mutta normaalit räsymatot voi kyllä konessa pestä. Nykyään olenkin ostanut vaan sen kokoisia maton pätkiä mitkä tiedän koneeseen mahtuvan. Olohuoneen iso matto on ainoa mitä ei voi koneeseen heittää.

Riineltä lähtee karvaa aivan järjettömästi enkä tosiaan tiedä miltä se enää lauantaina näyttää.....no näillä mennään mitä on. Nyt näyttäisi lauantaina olevan ihan ok ilmakin, yksin kun olen lähdössä niin en telttaa ota mukaan. Täytyy vaan toivoa että ei sada....Torstaille onkin luvattu oikein hellettä ja sen myötä tietty ukkosia. Tulisikin nyt vaan lämpimät kelit. Jotenkin on aina vaan niin kalseaa ja kylmää. Onneksi ei sentään ole satanut.

Koirilta alkaa olla lihat taas lopussa enkä taas oikein tiedä mistä niitä käyn hakemassa. Ensihätään erä tuolta Maikin Lemmikkikellarista ja sitten kai tilaus kennel-rehulle. Toivottavasti sattuisi auto tulemaan loman aikana tänne suuntaan niin pääsisin lihoja sieltä hakemaankin.

Enää kaksi tavallisen tylsää työpäivää ja sitten ensiviikolla tuleekin kesätyttö minua tuurailemaan. Ensiviikolla on saatava kaikki hommat reilaan ennen lomia, talviloma, kesäloma ja vauvaloma :)  Ensin lupasin että menen ensimmäisellä lomaviikolla päiväksi töihin tekemään yhden "pakollisen" homman mutta tänään sanoinkin sitten esimiehelle että en mene. Haluan viettää loman niinkuin muutkin, ei sinne muidenkaan tarvitse lomalla mennä.
Huldalla on iso vatsa mutta ei vielä kamalasti tunnu vauhti hiljentyneen, eilen aamulla taas lähti rusakon perään tuonne pellolle. Tarhassa Hulda kyllä väistelee kun muut oikein riehuu, etsii itselleen jonkin rauhallisemman paikan tarhan nurkalta.
Pikkuhiljaa kai täytyisi alkaa pentulaatikkoa etsimään tuolta alakerrasta muun rojun seasta........

Kukkia ja koiria :)