Kyllä on ollut tuskaa muutama päivä tämän selän kanssa. Eilen satoi aamulla vettä kaatamalla ja erehdyin lähtemään kumisaappaat jalassa lenkille. No loppupäivä menikin sitten selän rutinoita ja paukkeita kuunnellen. Yöt on olleet yhtä tuskaa. En voi nukkua muutakuin kyljelläni ja sitten lonkat on hetken päästä kuin tulessä. Kyljen kääntäminen tuottaa tuskaa eikä sängystäkään meinaa päästä ylös. Apteekista hain taas lääkkeita ja vajaa 70 eur upposi niihinkin, aivan turhia ostoksia, ei mitään apua. Elokuun alussa on lääkäri ja meinaan kysyä, että eikö nyt mitään muuta ole tarjota. Vetelen nyt niin kamalat määrät mömmöjä, että pelkään kohta suoliston taas tulehtuvan. No mutta, ei auta. Jotenkin se vaan on tässä koitettava sinnitellä. Kaverin blogia olen käynyt lueskelemassa ja siellä parhaillaan keskustelevat " selkävaivaiselle " hyvistä vitamiineista ym. Tosin hänellä on eri selkäsairaus, mutta kuitenkin. Kyllähän sitä hyvä olisi jotain lisävitamiineja ym. apuaineita tässä itsekin popsia.

Tänään olikin taas vaihteeksi kaunis aamu ja ajattelin että koitanpa nyt tehdä koirien kanssa hieman pidemmän lenkin. Lenkkarit jalkaan ja menoksi. Viitisen kilometriä lenkkeiltiin ja sujuihan tuo, hitaasti mutta varmasti :) Kävelyhän ei tosiaan tuota tuskaa, mutta kovasti ei auta jäädä lenkilläkään seisoskelemaan, sitten ei meinaa taas liikkeelle päästä. Niinkuin olen sanonutkin niin paikallaan seisominen ja istuminen ovat pahinta selälle. Sain tuossa äsken hieman koiriakin harjaltua, irtoavaa villaa kun vielä riittää koko porukassa.

Pete-pyton on taas menossa mukana. Viime syksynä söi joskus lokakuulla, sitten oli koko talven unilla ja muutama viikko sitten ilmestyi taas näkyviin. Loi nahkansa ja taas on ruoka maistunut. Tässä viikon sisään on vedellyt neljä hiirtä kitusiinsa ja niitä nyt tuossa lampun alla sulattelee.

003.jpg

Piha on kuin viidakko, mitään en ole siellä pystynyt tekemään ja sen huomaa. Ruohikko on leikattu, mutta siinä kaikki tämän kesän pihahommat. Mustialanruusu on nyt täydessä kukassa. Harmi vaan nuo jokapäiväiset sateet jotka hakkaavat kukat rumiksi .

002.jpg

Jasmike kukkii myös ja tuoksu on aivan huumaava.

009.jpg