Eilen käytiin Artun kanssa Porvossa näyttelyssä Dina Kornan tuomaroitavana, tuloksena VET ERI 3 SA, ihan mukavan arvostelun tuomari antoi. Sadetta oli ilmatieteenlaitos luvannut Porvooseen koko päiväksi mutta ihan mukava puolipilvinen keli siellä oli eikä sateesta tietoakaan. Samalla reissulla piti tietty poiketa Brunbergilla suklaaostoksilla. Laatikollinen neekerinsuukkoja lähti matkaan.....ihan vaan vieraita varten kahvipöytään laitettaviksi :) Laura kävi näyttelyalueella näyttämässä Tinoa ( Frozeneye's Golden Amigo ), ihan mukava kaveri siitä on kasvanut, korvat vaan aivan pystyssä ja niitä pitäisi yrittää vaan saada jollain keinolla hoidettua, että edes pari näyttelytulosta sille saisi. Toisaalta se on kyllä vielä niin keskenkasvuinen että tuskin pariin vuoteen on kiirettä sitä mihinkään näyttelyyn viedä.

Perjantaina innostuin pesemään Huldan ja Riinen. Enpä muuten ole koskaan saanut koirasta lähtemään niin likaista pesuvettä kun Riinestä lähti. No eipä se muuta teekkään kun tonkii maita ja mantuja tuolla pitkin pihoja kaiket päivät. Ja se kyllä oikeasti näyttikin jo niin harmaalta ja likaiselta kun vaan olla voi. Artunkin sain pöydälle ja sehän seisoi siinä harjattavana kuin vanha tekijä. Nuo pojat on vaan niin painavia että en meinannut sitä jaksaa nostaa .

Pari kukkakuvaahan se on taas tungettava tähän loppuun :)

Maaliskuulla taisin laittaa Riippapelargonin siemeniä multaan ja nyt ne alkaa kukkimaan.

Mustanmerenruusu on nyt myös hyvässä kukassa ,vaikka mukulasta istutetut taimet näytti jossain vaiheessa siltä että ei niistä mitään tule. Lobelia on ihan kaupasta ostettu taimena kun niitäkin siemenestä keväällä laitoin mutta eivät lähteneet kunnolla kasvamaan.

Gladiolukset on nyt parhaassa kukassa.