Nyt voi rehellisesti sanoa että takki on aika tyhjä. On harjattu, trimmattu, juostu kehässä, raahattu tavaroita ja vaikka mitä muuta. Tässä istun pyyhe päässä saunan jäljiltä enkä jaksa edes hiuksia lähteä kampaamaan. Kiva päivä meillä silti tänään oli Lahden KV näyttelyssä. Taas oli pientä kotiintuomistakin pokaalin ja ruusukkeiden muodossa. Manta VSP-pentu, velipoika Leevi ( Big Thunderstorm ) PEK 2 ja Luna NUO ERI 3. Tyytyväinen olen, tiukka oli tuomari ja laatuarvosteluissa oli miltei koko väriskaala käytössä. Seuraavat näyttelyt onkin sitten vasta toukokuussa, Riinen kanssa Tampereelle ja eiköhän noille muillekin jotain keksitä.

Eilinen horkka ei meinaa helittää, jotenkin on ollut tässä ihan syväjäässä eilisestä saakka. Ulkona on taas pirun kylmä tuuli, pari astetta pakkasta ja säätiedotuksen mukaan olisi luntakin tiedossa illan ja yön aikana. Olisiko tämä sitten se takatalvi ja siitä päästäisiin kevääseen ja kesään. Aurikoa ja lämpöä odotellessa. Pari viikkoa olisi töitä ja sitten viikon loma. Huomenna pitääkin muistaa varailla Lunalle aikaa kuviin ja silmätarkkiin tuolle lomaviikolle...

Sähköpostiin oli tupsahtanut kuvia Mantan velipojasta Jeristä ( Big Thunder ), samasta puusta veistettyä porukkaa. Tasaisen samannäköisiä kaikki :)

jeri.jpg

jeri2.jpg