Kiirettä on pitänyt ja kilometrejä kertyi viikonloppuna n. 1000 km. Aivan järkky väsymys painaa päälle. No huomenna töihin lepäämään :)

Perjantaina ja tänään oli ohjelmassa Tampereen reissut Riinen astutusten merkeissä. Molemmat astutukset sujuivat oikein mallikkaasti ja nyt sitten jäämme odottelemaan kesäkuun loppupuolta että päästään ultraan. Kesälomat ja kaikki osuisi nyt niin nappiin pentujen kannalta että todella toivon että saatiin nyt pentuja aikaiseksi. No se tiedetään sitten kesäkuussa, sitä odotellessa.

Eilinen päivä vierähti Jyväskylässä sivuerkkarissa, ja hitto että oli kuuma. Oikeasti meinasi läkähtyä siellä koiraa harjaillessa ja kehässä juostessa. Lunalle tuloksena JUN ERI , ei ollut tuon enempää tuomarin mieleen, stoppia halusi kovasti lisää. Luna siskoineen osallistui myöskin Black Gary kasvattajaluokkaan, tuloksella 3.kp. Ihan nolotti noiden malttamattomien kakaroiden kanssa seistä siellä aina niin kauniin ja elegantisti esiintyvän "mummon" Freyan seurassa. No helle teki kyllä tehtävänsä koiriinkin , ei olisi jaksaneet iltapäivästä enää mitään ja keskittyminen oli tipotiessään.

Tässä eilen napattu kuva Lunasta, joka oli koko ajan singahtamassa kuvauspöydältä pois ja oli hieman haasteellista saada se seisomaan paikallaan edes sekunnin :)

Kuva : karoliinasavolainen.kuvat.fi

Black_Gary_Dressing_Well-normal.jpg