Tämä päivä vierähtikin Hollolassa tokokisoissa pisteitä laskiessa. Kyllä se vaan on hienoa katsella kun toisten koirat on niin taitavia ! Mutta paljonhan siinä on tehty töitä jo siihen mennessä kun kisoihin lähdetään, hatunnosto kaikille kenellä pinna siihen touhuun riittää. Itse olen sellainen että innostun kyllä aina kaikesta mutta into lopahtaa sitten aika pian.

Päivä on ollut ihanan lämmin ja aurinkoinen, nyt väsyttää kun koko päivän on ollut ulkona. Kohta tässä voikin alkaa saunanlämmitykseen ja valmistautumaan huomiseen työpäivään.

Nuo Riinen kulmurit ei inahdakkaan vaikka niitä yritän heilutella ja äskenkin sen kanssa narulelulla yritin leikkiä. Se ei vaan kamalan innokkaasti edes tartu naruun eikä sitä kisko. Saattaa olla että lääkärireissu sen kanssa vielä tulee.

Aamulenkillä yritin kännykällä ottaa muutaman kuvan meidän lähilammella asuvasta Joutsenperheestä. Olivat vaan niin kaukana ettei kuvat oikein onnistuneet. Tämä on nyt toinen kesä kun tuo pariskunta pesii tuossa lammella. Viime kesänä niillä oli kuusi poikasta joista yksi kuoli lennettyään sähkölankoihin ja yksi siipirikkona jäi syksyllä tänne muiden lähdettyä etelään. Heinolan lintutarhalle tuo siipirikko sitten vietiin kun saivat sen pyydystettyä. Tänä kesänä poikasia oli viisi mutta yksi niistä on hävinnyt ja neljä on jäljellä.