Eilen jo koirat ja kissa kävivät välillä keittiössä leipäkaapin edessä makoilemassa ja nuuhkimassa kaappiin päin. No tänään aamulla sitten alettiin isännän kanssa tyhjentää kaappia, löytyi pureskeltu pannulappu, rikki syöty pähkinäpussi ja tietty hiirenkakkoja. Kaapin tyhjennys läheni loppuaan ja kuinka ollakkaan ystävämme pullea hiiri se siellä meitä tapitti. Pommi hyppäsi samantien kaappiin, hiiri suuhun ja miljoonaa karkuun ja taas tietty meidän makuuhuoneeseen. Me säntäiltiin isännän kanssa ympäriinsä ja tietty koirat säntäili myös. No ei muuta kuin koirat ja kissa pihalle. Täytyy sanoa että sen verran vikkelä on tuo hiirulainen, että vimeinen havainto on tiskikaapissa. Sinne nyt sitten viritettiin hiirenloukku juustolla varustettuna. Mitähän tästä vielä tuleekaan :)

Mantan harjasin äsken läpi ja pohjavillathan sillä on irti ja nyt roskisksessa. Minun silmään se ei kuitenkaan kamalan pahalta näytä , joten näillä näkymin olisi sunnuntaina suuntana Imatra. Manta kilpailee vielä nuorten luokassa, eikä siellä aina moni muukaan kovin edustavassa kunnossa ole, joten eiköhän tuo siellä seassa mene. Itsestä tuntuu että pakko päästä välillä tuulettumaan täältä kotoa, joten mikäs sen mukavampi paikka kuin koiranäyttely.

Tänään kävin kaupoilla hakemassa leipää ja maitoa, karitsanpaistin osti myös. Tosin isännälle jo sanoin että tuskin minä sitä voin suuhuni laittaa, kun silmissä vilisee pienet ,somat karitsat :( Lauantaina haen tarvittavat muut ruoka-aineet, kun lupasin maanantaina laittaa nuorisolle pääsiäisruuan. Jos sunnuntai menee näyttelyssä niin onpahan ainakin sitten kaikki hankittuna. Tosin näkyyhän nuo kaupat auki olevan läpi pääsiäisenkin. Nyt taas kutimet kouraan ja "sähkötuoliin" loikoilemaan. 

Mukavaa Pääsiäistä kaikille !!

003.jpg