Aivan järkyttävässä flunssassa olen ollut jo kolmisen viikkoa. Ihan veto pois eikä jaksaisi yhtään mitään. Flunssan lisäksi siis kamala väsymys taas vaivaa. En tiedä mitä vitamiineja pitäisi hankkia kun aina väsyttää. Onneksi alkaa flunssa jo helpottamaan ja muutaman yönkin olen saanut taas nukuttua.

Sain uudet lukulasit vihdoinkin hommattua ja aika onkin vierähtänyt pitkästä aikaa lukiessa. Monitehoillakin kyllä näen lukea, mutta silmät väsyy kun lähinäölle oleva alue on laseissa niin pieni, että pitää hakemalla hakea oikeaa kohtaa.Toki parit säärystimet olen neulonut, kaulaliinan ja parit sukatkin siinä sivussa :) Netflixiä tullut töllötettyä ihan liikaa. Pihalla ei olla tehty vielä mitään syyshommia kun isoissa koivuissa on vielä lehdet. Parina yönä on ollut pakkasta joten eiköhän nuo viimeisetkin lehdet pian ole maassa. Yksi iso pensas sentään laitettu maan tasalle. 

Oiva, toinen kesän pennuista on jo pentunäyttelyiässä ja käytiinkin sen kanssa pari viikkoa sitten Tuuloksen pentunäyttelyssä . Hienosti meni ja Oiva VSP-pentu :) Kännykällä napattu kuva ja niin epätarkka kuin olla vaan voi. 

Oiva%205%20kk%20VSP.jpg

Tulevana sunnuntaina olisi sitten vuorossa Lahden pentunäyttely. Mantan kanssa viikon päästä Lahti ja marraskuussa Jyväskylä, sitten Manta jääkin karvanpudotus/karvankasvatus lomalle.

Oma selkäleikkaus on ilmeisesti vasta ensivuoden puolella, joten luultavimmin Mantan pentusuunnitelmat siirtyy reilusti eteenpäin. Todella tylsää kun ei taas voi suunnitella yhtään mitään.

Kohta pitäisi siirtyä tv:n pariin katsomaan Trumpin ja Clintonin kolmatta ja viimeistä vaaliväittelyä, huvinsa kullakin :) Venäjän Putinkin on saanut mukavasti mainosaikaa noissa väittelyissä. Saa nähdä mihin tämä maailma vielä menee. Syyriassa kaikki sekaisin, samoin Turkissa, Ukrainassa jne. Suomessa on alkaneet pelottavat Klovnit säikytellä ihmisiä, kyllä me vaan sairaassa ja hullussa maailmassa tällä hetkellä eletään :(