Näemmä vietämme tämänkin juhannuksen normisäässä. Tällä hetkellä sataa vettä taivaan täydeltä ja mittarissa + 12,4, ei hyvältä näytä. 

Aamulla "poikkesin" apteekissa ja kaupassa. Tuohon kirkolle menee ajaessa joku viitisen minuuttia, mutta sain silti 1,5 tuntia menemään tuohon mokomaan reissuun. Apteekissa 15 ihmistä ennen minua ja kaupassa tosiaankin myös muutama muukin liikkeellä. Ottaa niin aivoon kun niistä kauppakärryistä ei toiset osaa päästää irti, sitten siellä hyllyjen väleissä miettivät ja pohtivat kumman makkarapaketin ottavat. Minä jätän kärryt aina ruuhkassa hetkeksi johonkin keskeiseen paikkaan ja käyn sitten keräilemässä ostoksia. Ja toinen mikä ärsyttää on se kun ihmiset tapaa tuttujaan niin niitä kuulumisia on pakko jäädä kärryineen vaihtamaan keskelle ahtainta kulkureittiä, argh . No selvisin kotiin kuitenkin ja nyt on ruokaakin sen verran ettei muutamaan päivään tarvitse täältä kotoa poistua mihinkään.

Grillinpesu-urakka saatiin isännän kanssa tehtyä, vielä kun nuo paistoritilät tuosta kuivuttuaan öljyän niin  jo on hyvä heittää kyrsät tulille. Lohta, lihaa, makkaraa, salatteja ja uusia pottuja, niillä jaksaa tämänkin juhannuksen.

Juhannusruusu on vasta nupullaan, aiempina juhannuksina sillä on ollut kukinta jo melkein ohi tähän mennessä, kylmyys ja harmaus näköjään vaivaa sitäkin.  Lupiineja ym. äsken kävin keräilemässä tuohon pihalla olevaan maitotonkkaan ja huomasin että nekin ovat nyt paljon pienempiä kuin esim. viimevuonna. Hyvä että vähän pilkistävät korkeasta tonkasta.

Mukavaa Juhannuksen aikaa kaikille !

003.jpg

005.jpg

                                            **************************************************

Lenkillä käväistiin, onneksi ei olla sokerista. Arttukin menossa mukana, kulkee vaan aina hieman jäljessä niin ei päässyt kuvaan, tässä tytöt.

10413312_10153353766772418_1978652902693