Perjantai ja olo on kyllä ihan kuin puulla päähän lyödyllä, veto on ihan pois ja pää täynnä kaikenlaista sekavaa ajatusta.Kiireinen työviikko takana.

Kasvatin Tinon, jolta siis irtoaa kynsiä, omistaja soitti että allergiatestien tulokset on nyt saatu ja voi tylsyys miten monelle Tino on allerginen. Heinät, puna-apila, koivu, pähkinäpensas, pyökki,tammi, pölypunkki, varastopunkki, homesienet, sika, lammas, peura, riisi, kaura ja merilevä.......Maksa, munuais, kilpirauhas ym testit oli kaikki ok, niissä ei mitään poikkeavaa. SLO- testin tuloksia nyt vielä odotellaan. Täytyy vaan nyt toivoa että kynsien irtoaminen johtuu noista allergioista, tähän syssyyn ei enää mitään SLO:ta kaivattaisiin. Kun vaan nyt saisi lääkitykset kuntoon että oireet helpottaisi....Jos muuten jollakin on kokemusta tuollaisen moniallergisen koiran hoidosta ja lääkityksistä niin kaikki tieto otetaan kiitollisena vastaan.

Omat koirat on täällä pikkuhiljaa siirtyneet 50/50 ruokailuun, puolet raakaa ja puolet nappulaa. Ihan vaan siitä syystä kun niiden paskojen syönti alkoi käydä oikeasti inhottavaksi ja hyvä etteivät tappelua saaneet aikaiseksi siitä kuka kenenkin tuotokset ehtii ensiksi syömään. Tuo ongelma loppui miltei heti kun aloin niille nappulaa lisäämään lihan sekaan. Huomasin myöskin että Hulda ei oikein sulattanut tuota barf-sapuskaa koska sen kakat oli aivan mielettömän isot ja nekin on nyt vähentyneet puoleen kun osana on nappulat. Meinaan kyllä pysyä tässä 50/50 ruokinnassa jo ihan noiden luiden takia kun pysyy tuo hammaskalusto paljon paremmassa kunnossa. Veeti syö vieläkin enimmäkseen raakaa koska olen huomannut sen olevan paljon "iloisempi" raakaruualla, sillähän on noita pienehköjä suolisto-ongelmia aina ajoittain ollutkin ja tuntuu tosiaan voivan paljon paremmin ilman suurta nappulamäärää. Nappuloiksi muuten kävin hakemassa Golden Eagle nappulaa.....www.goldeneaglepetfoods.fi/. Kasvattajakortilla noista saa vielä -20 % alea.

Viime viikonlopun barf-luennolta imin tietoa noista homeopaattisista tuotteista ja pitäähän niitäkin nyt tietty kokeilla. Koekaniiniksi joutui nyt Peikko-papparainen tuon kipeän takapäänsä kanssa. Peikkohan on syönyt nyt vuoden Norocarp-kipulääkettä mutta sen teho alkaa nyt hiipumaan eikä enää minusta siitä ole juurikaan mitään helpotusta. Terrassa on myynnissä Dorwest herbs tuotteita ja sieltä kävin nappaamassa sekavihannes tabletteja ja Rhus Tox 6C rakeita, eikä tuo ainakaan huonompaan suuntaan niillä ole mennyt. Norocarpia en ole pariin päivään antanut ollenkaan, mietin että jos joutuu sitihen palaamaan niin tauko ei ainakaan ole pahaksi. Tässä linkki noihin tuotteisiin www.shetland.fi/DORWEST/DH1.html  ja näitähän myydään esim. lahden terrassa.

Onneksi on luvannut viikonlopuksi mukavampaa, lauhtuvaa keliä. Kyllä on pakkasta ollutkin ihan kiitettävästi, tänään aamulla -28 ja taitaa parhaillaankin olla -20 tietämissä. Huomenna tulee puukuorma ja sitä pitää alkaa siirtämään pihalta tuonne vajaan, siinä siis hommaa tiedossa viikonlopuksi :)