Kyllä oli rankat muutama päivä ja yö. Sunnuntain-maanantain välisenä yönä alkoi toinen trikkipojista pitämään älämölöä, ensin ajattelin että sillä on jotakin vatsavaivaa mutta vaikka Hulda sen kakatti ja pissatti niin silti oli kipeän oloinen. No silmähän siltä sitten turposikin ihan hetkessä....no yö sitä sitten lämpimällä vedellä haudottiin ja vihdoin aamulla sain silmää hieman nurkasta avautumaan ja rähmän sain sieltä pois. Samantien poikakin tyyntyi ja nyt onkin ollut siitä asti taas hiljaista pentulaatikossa, syövät ja nukkuvat :) Silmiä olen noilta keitetyllä vedellä vähän putsaillut, juuri on silmät aukeamassa.
Hulda on jo ihan ok, todella hoikassa kunnossa vaan ja ruokaa sille pitäisi nyt mättää urakalla. Tehobaktia olen nyt antanut jokaisessa ruuassa ja tylosinithan sillä menee vielä pari päivää.

Eilinen päivä töissä oli aika järkky, yhden tunnin yöunien jäljiltä. No viimeyönä sitten vastaavasti nukuinkin kahdeksan tuntia yhdellä heräämisellä. Tänään onkin ollut jo taas ihan erilainen, reippaampi olo.
Ei ole aina kovin helppoa tämä koirankasvattajan arki kun pitää kuitenkin töissäkin jaksaa käydä tämän kaiken muun härdellin ohella. No aikansa kutakin, levätään sitten syksyllä ja koitetaan nyt kuitenkin nauttia noista ihanista karvapalloista tuolla pentulaatikossa.

Tässä pieni Simba-poika, hieman vajaa 12 vrk.