Vaikka päätin että pääsiäinen vietetään nyt ihan rauhassa niin olenpa nyt kuitenkin saanut touhuttua monen viikon edestä, ihan hyvä mieli. Univelat on saatu nukuttua pois ja puhtia on taas jotain täällä hommaillakkin. Tosin kamala flunssa päällä taas, niinkuin oli muuten viime pääsiäisenäkin, Lappeenranna reissusta kun silloin kotiin selvittiin niin enää ei ääntä tullut lainkaan. Katsotaan miten käy maanantaina.

Olen tässä pähkäillyt että uskallanko Riineä pestä maanantaiksi kun alkoi tuota karvaansa pudottaa, pähkäilen edelleen, huomenna pesen jos pesen....

Pihalla olin koiria kuvailemassa ja monta onnistunutta kuvaa sainkin aikaiseksi, tai siis sillä lailla onnistuneita että ovat ihan selviä eikä mitään tuhruja.
Pelargonia-vauvat ikuistin myös, Lobeliat olisi tarkoitus piakkoin laittaa multaan ja muutaman päivän kuluttua sitten nuo Gladiolukset. Muuta en luultavasti tänä keväänä laitakkaan. Ei ole oikein paikkoja noita taimia täällä säilytellä kun tuo meidän Riine on sellainen viherpeukalo ettei paremmasta väliä.

Vauvapelargoniat, tuoksuukin jo tosi vahvasti....Hulda, seisoo huonosti :)Riine


Riine ja ArttuRiine taas metsurihommissa.

Veetillä kiire.