Siis tosiaan meillähän on Huldalle varattuna ihana sulhanen mutta kun kyseessä on ensikertalainen, nuori ja kokematon uros niin haluan että on valmiina vara-uros jos jokin menee pieleen. Nyt olen netti savuten yrittänyt etsiä tietoa miten esim. hammaspuutokset periytyy ym. sairaudet. Kumpaisenkin varauros ehdokkaan takaa kun löytyy pientä toivomisen varaa.........Toisaalta Huldahan on terve kuin mikä eikä sieltä ihan läheltä takaakaan oikeastaan mitään "pahaa" löydy. Voivoivoi.....niin se vaan menee että riskejäkin pitäisi välillä uskaltaa ottaa jos jotakin mieluisaa haluaa mutta silti arveluttaa ja mietityttää. No mutta siitähän lähdetään että kaikki menee niinkuin on suunniteltu tuon alkuperäisen ja ihkaihanan sulhasen kanssa :) Huldan juoksu on varmaan ihan liki kun Arttu on tänään käynyt niin kierroksilla ja piipannut Huldan perään ja sitä niin kovasti yrittää mielistellä .

Lunta sataa ja sataa, riittää jo !! Lunta on jo ihan tarpeeksi ihan kaikkien tarpeisiin, niin hiihtäjien , laskettelijoiden ym. talviurheilijoidenkin. Huomenna pitää yrittää kuvailla tuolla ulkona kauniissa maisemassa, todella kaunista kyllä nyt on. Ja ennen kaikkea puhdasta, eihän sitä enää tarvitse joka päivä edes imuroida, ruhtinaallista .

Barffaus on jatkunut hyvällä mallilla, Peikolle vaan pitäisi saada kuitua lisää, meinaa tuo kakkaaminen mennä ihan päkerrykseksi. Kakka ei ole mitenkään kovaa mutta ei vaan saa sitä oikein pihalle päkerrettyä.....ja siis näitä kakkajuttujahan te kaikki varmaan haluatte lukea, olkaa hyvät siis

No mutta perjantaissa mennään ja oikein hyvää viikonloppua kaikille !