.........nyt sitten jatkan täällä kirjoittelua. Tosiaankin harmittaa ihan tajuttomasti nuo kaikki aiemmat kadonneet kuvat. Saisihan noita kuvia tuonne takaisin laiteltua, toiseen kertaan jos vaan muistaisi mikä kuva missäkin on ollut. Ei vaan nyt ole aikaa eikä mielenkiintoakaan sellaiseen alkaa.

Kesä tosiaan meni täällä Intiaani-pentuetta hoitaessa, nyt ovat kaikki maailmalla omissa kodeissaan. Suurin osa jäi onneksi ihan tähän lähistölle ja niille jo suunnittelinkin järjestäväni pentukoulutusta kunhan vielä kuukauden päivät päästään eteenpäin.
Jotenkin tuntuu olevan niin kortilla kaikki koirakerhojen tai yhdistysten pentukoulutukset täällä suunnalla......

Isot koirat on nyt kaikki pesty ja trimmattu. Tytöt on todella huonoissa turkeissa ja niiden kanssa koitankin nyt "tehopesukuuria", kerta viikkoon pesu, saapi nähdä alkaako turkkia pukata tohinalla :)
Riinen jo ilmoitin pariin näyttelyynkin, Turkuun kun näkyi olevan yli 10 vuotiaat ilmaiseksi niin ilmoitinpa Artunkin. Pääsee isä ja tytär yhteiselle näyttelyreissulle, todennäköisesti ensimmäinen ja viimeinen sellainen. Alkaa olla jo ihan polte päästä näyttelyyn kun koko kesä on oltu täällä kotona. Tulevana sunnuntaina lähden turistiksi Tuomarinkartanoon, yhden kasvatin tueksi ja turvaksi :)

Piha on jäänyt tänä kesänä todella vähälle hoidolle enkä kyllä meinaa enää tässä vaihessa alkaa tekemään yhtään mitään. Muutamat kesäkukat on vielä hengissä ja niitä koitan vielä vaalia, kunnes tulee ne ensimmäiset yöpakkaset ja kaikki on mennyttä.

Tässä muutamia kuvia 31.5.2012 syntyneestä Inkkari-pentueesta. Pitkin kesää napsittuja kuvia, kaikissa vähän eri-ikäisinä.