Tämä päivä onkin mennyt päänsärkyä kärsiessä ja niin ollen sohvalla peiton alla maaten. Jossain vaiheessa oli ihan kuumeinen olo, tosin nyt alkaa jo olo helpottaa. Väsyttää vaan ihan vietävästi, vielä olisi hetki jaksettava ennenkuin pääsee yöunille. Nämä su-ma väliset yöt tahtoo aina vaan mennä pyöriessä, ei oikein saa nukuttua.

Eilen kävi poika koiranpentunsa Puman kanssa kylässä, saldona pissat ja kakat isännän petivaatteilla -> pyykkiä. No tänään kävivät taas poikkeamassa höyrypesuria lainaamassa, saldona pissat päiväpeitolla ja koirien pedillä -> pyykkiä. On siis pesukone pyörinyt ihan kiitettävästi viikonloppuna, lisäksi kun vielä pesin makuuhuoneen matotkin.

Vielä olisi viisi viikkoa jaksettava töissä ennen talvilomaviikkoa, hui kauhistus, pitkä aika. Onneksi alkaa pimeys olla jo paremmalla puolella ja päivät pitenee. Illasta on jo mukavan valoisaa mutta aamulenkki tehdään vielä pimeässä. Tulisi jo kesä ja valoisat päivät, jospa tämä ainainen väsymyskin hieman helpottaisi.

Arttu-papan olo on tasaantunut ja yötkin on mennyt ilman suurempia toilailuja. Olen alkanut taas antamaan koirien nappulat hieman turvotettuina kun huomasin että Arttupa ei enää tajua juoda, outoa sekin. Ennen sitä näki tuossa vesikupilla aina silloin tällöin, nyt ei juurikaan koskaan. Mietin että kuivana syötyjen nappuloiden jälkeen sillä on saattanut yöllä olla ihan vaan jano. Tuntuu muuten turvotetut nappulat muutenkin maistuvan kuivia paremmin noille kaikille, tosin eivät nuo mitään nirsoilijoita ole kukaan aikaisemminkaan ollut.