Tänään on ollut aivan karsean harmaa ja märkä päivä taas. Kun koirat on hetken tarhassa niin ovat aivan kurassa ja savessa, pellolla onkin hieman puhtaampaa ja siellä ollaan tänäänkin pariin otteeseen käyty juoksemassa. On hieman hankalaa nyt koirien pesut ja kuivaukset, melkein vaan yhdellä kädellä.

Eilen sattui tuossa meidän kotiristeyksessä kuolonkolari jossa uhrina oli 18 vuotias poika, meidän nuoremman pojan tuttu ja aikoinaan olivat paljonkin tekemisissä keskenään. Tuo menehtynyt Joni-poika on täällä meilläkin käynyt monet kerrat. Järkyttäviä tapahtumia ja saa kyllä omat huolet ja murheet tuntumaan aika mitättömiltä. Todella surullista, voimia omaisille !

Hirvi-sika-nautalihapullia tein tänään ison kasan , oikeassa kädessä muovipussi, sormia kun voi ihan hyvin käyttää niin oli apua edes hieman tuosta oikeasta kädestä siinä hommassa. Hyviä pullia tulikin ja niitä nyt sitten syödään pari päivää.

Veeti-vempula viettää tänään 6 v. synttäreitä ja ihan täällä kotona, palautui näet lainasta jo eilen :) Se kun on tuollainen stressaaja niin heitti tietenkin vatsan ihan löysälle kun joutui kotoa pois. No nyt on vatsa kunnossa taas ja hyvä olla kotona, riitelemässä muun lauman kanssa, huoh. Siis harvoinhan niillä oikeasti tappelu tulee mutta Veeti on sellainen rasittava kyräilijä ja murahtelee muille milloin mistäkin syystä. Ulkona kaikki ok mutta meinaa täällä sisällä käydä tilat välillä ahtaiksi. Ihmettelen vaan miten todella isot laumat pärjää toisten kodeissa, meillä kun sentään on aika tilava tämä kämppäkin ja silti eivät meinaa tänne välillä mahtua. Saakelin rasittavia nämä paskakelitkin, ei voi koiria pitää koko päivää tuolla sateessakaan.

Päivänsankari Veeti, elokuussa otettu kuva.