Saakelinmoinen hammassärky pamahti päälle tuossa iltapäivällä ja tuntuu että pää hajoaa. En ole hammaslääkärissä käynyt hetkeen, kun ei ole ollut reikiä, hammaskiveä poisteltu aina välillä. No nyt on sitten ensitilassa varattava aika, reikähän siellä on kun noin alkoi vihoittelemaan...

Aamupäivä meni Lahden KV näyttelyssä ja oli taas niiiin kiva nähdä kavereita ja höpötellä niitä näitä, enemmän näitä, koirajuttuja siis. Isäntä soitti jossain vaiheessa että joko tulet, vettä tulee taivaan täydeltä ja koirat hänkslää sisälllä, poika käymässä ja sauna lämpenemässä. No ei muuta kuin kaupan kautta kotiin ja päiväsaunaan.

Huomenna lupasin laittaa nuorisolle ruuan, kaupassa pitää vaan poiketa kermaa hakemassa kun sen tietty unohdin tänään ostaa. Lohta kermakastikkeessa, broilersuikaleita kermakastikkeessa, perunaa, riisiä ja salaattia huomenna tarjolla :) Jälkkäriksi jotain hyvää mitä nyt sitten keksinkin.

Lunan paras lelu, Pommikissan hiiri :)

DSC01726-normal.jpg

DSC01728-normal.jpg

Joulu-vaiko pääsiäiskaktus, joku kuitenkin. Kaktukset oli koko kesän pihalla ja kukkivat hienosti ulkona jo kertaalleen. Nyt pukkaavat taas nuppua ja kukkaa minkä ehtivät.

DSC01716-normal.jpg