Tänään olikin sitten vaihteeksi aivan ihana pakkasaamu, kera nousevan auringon. Todella kiva ilma kun oltiin aamusta pellolla ja katseltin nousevaa aurinkoa, pelto aivan pakkashuurussa. Kyllä taas nautin auringosta ja imin itseeni kaiken energian :)

Aamupäivä menikin taas sohvalla kirjaa lukiessa ja iltapäivästä lähdin Saruskan kenneliin Sarin luo katsomaan aivan ihania 6. viikkoisia pentuja. Huhheijaa mitä riiviöitä ja vauhtiveikkoja koko sakki. Tunnin verran siellä viihdyin eikä sinä aikana vauhti hiljentynyt lainkaan. Vinkkinä vaan että vielä yksi sininen poika olisi siellä kotia vailla. Peikonkin takaosaston sain päivällä kammalla vedettyä läpi ja nyt on hällä kaikki pohjavilla pois persuksista, eli siis nyt ei voi juurikaan enää antaa ulkona kylmässä makoilla, paljaalla takapuolella :)

Seuraavana suuntasin terveyskeskukseen ja pääsin vihdoinkin eroon tikeistä. Tosin haava ei kyllä ole kauneimmasta päästä, irvistää rumasti...mutta paranemaan päin toivottavasti.

Jesse ja Jessica sattuivat tuossa sopivasti kyläilemään ja pääsivat saunaan samalla reissulla. Tosin samalla reissulla saivat myytyä Jessen vanhan Volvonkin tuosta tallin edestä seisomasta, joten heille ihan kannattava reissu. Tuo nuorempi nuoripari pitäisi tässä taas noutaa saunomaan joku päivä myöskin.

Isäntä jäikin nyt lomalle reiluksi viikoksi ja hälle onkin nyt tuolla pihalla hommia tiedossa, mitä minä en ole saanut tehdyksi. Kun ei ole lunta niin pihahommia tuntuisi riitävän aina vaan.