Nyt on niin valtavasti raparperia että jos joku vaan haluaa niin täältä saa tulla hakemaan. En saa noita kaikkia mitenkään itse käytettyä . Jos ei kukaan hae niin sitten yritän tehdä niistä vaikka mehua, jos osaan.....olen joskus tehnytkin niin että olen pilkkonut ämpäriin raparperia ja sitruunaviipaleita kerroksittain, vettä niin paljon että raparperit peittyy ja lautanen painoksi, annetaan muhia, sitten mehu pulloon ja sokeria sekaan, noin se jotenkin meni. Täytyy kysellä naapurilta taas tarkemmat ohjeet kun häneltä vinkin aikoinaan sain.
Piirakan sain tänään väsättyä ja sen jälkeen heitin vielä koirille puuron uuniin. Nyt on puuroa ja piirakkaa :)



Vauvala on laitettu kuntoon, kun vaan saataisiin niitä vauvoja tuonne laatikkoon. Ikuisena pessimistinä tulee tässä taas mieleen että kun tätä pentutouhua taas näin hehkutan niin eiköhän jotain paskamaista tässäkin taas tapahdu....No toivottavasti ei ja kaikki menee hyvin. Lämpölampun sain naapurilta lainaksi ja sille viritettiin koukku kattoon. Nähtäväksi jää tarvitaanko lamppua kun pentuhuoneen seinän takana on sauna ja huoneessa oleva seinä lämpenee aina mukavasti saunan lämmityksen aikaan. Ja meillähän melkein päivittäin täällä saunotaan.



Tulevien vauvojen isä Lumihelmen Apassi "Aapo" nappasi tänään järvenpäässä toisen sertinsä, Onnea Aapolle, omistaja Riikalle ja kasvattaja Merjalle !