Meillä ei ole tänään sen kummemmin mitään Vappubileitä pidetty kun molemmat  oltiin täysi päivä töissä ja jotenkin ei huvittanut alkaa pirskeitä järjestämään. Naapurit kuitenkin pistäytyi tuossa pihalla ja muutamat mölkkypelit saatiin aikaiseksi. Muutamien naapureiden kanssa meillä on yhteiset harrastukset, mölkky ja karaoke. Noiden harrastusten puitteissa varsinkin kesä-aikaan vierähtää viikonloppu jos toinenkin. Pelataan isännän kanssa molemmat mölkkyä myöskin ihan kortteliliigassa ja on tuota osallistuttu ihan MM- mölkkyynkin.......ilman suurta menestystä :)

En muistanut kai aiemmin mainita kun lauantai-aamuna, koiria sisään ottaessa ihmettelin kun Arttu jahkaa eteisessä eikä halua tulla sisään. Tapittaa vaan minua silmiin ja välillä kääntää katseen kenkien sekaan lattialle........pieni rusakonpoikanen siinä oli kenkien seassa peloissaan. No heti huomasin että hengissä se oli ilman mitään vaurioita, isäntä nappasi sen käsiinsä ja kantoi pihalle. Pikkurusakko sai jalat alleen ja pinkoi heinikkoon piiloon.  Tämä oli nyt toinen kerta kun Arttu kantoi hellästi suussaan pienen rusakonpoikasen minulle näytille. Jotenkin niin hellyttävää miten se suuressa suussaan osaa tuoda pienen poikasen sitä satuttamatta....ja mistä se niitä löytää. Harmittaa kun en tajunnut ottaa kuvaa...

Tänään virittelin serpentinejä ja vappuhattua Veetille ja Artulle vuoronperään. Hermo siinä meinasi taas mennä huonoon kuntoon mutta sentään yhden vappukuvan sain aikaiseksi.

Tässä Veeti toivottaa kaikille erittäin Mukavaa Vappua !!  Veeti varmaan miettii että onneksi vappu on vaan kerran vuodessa kun tällaisiin kuviinkin joutuu :)